Aktiviteter

Vandrutsjebane
Vi har vores helt egen vandrutsjebane, som sættes op på klubbens store bakke, når der er høj sol og sommer og brug for en gang afkøling.Der er fest og glæde hos store og små, når den kommer frem. For god ordens skyld skal nævnes at vi både bruger vandpumpe og vandrensning for at skåne miljøet mest muligt.

Hoppeborg
Byens Bedste Hoppeborgmed plads til 10 – 15 børn af gangen – ja den er vores i Stribklubben. Den er en kæmpe uden lige og kræver gode armkræfter, at få i gang. Når der er udsigt til varme og tørvejr, så finder vi den frem og giver den fuld gas til alles store fornøjelse. Vi skulle hilse og sige, at alle får røde kinder af denne aktivitet.

Bocart
Når foråret melder sig, så er det også tid til at vores bocart skal ud og køre igen. Det er det sejeste 4-hjulet køretøj og drengene har allerede øjnene på stilke. Vi har vores helt egen bane som hvert forår skal ryddes for grene og sten. Så snart det er sket, så lyder der igen motorstøj i området, for så er vi i gang. Heldigvis er der altid nogle friske børn, som er klar til at hjælpe, for der er ingen tvivl om, hvor der så får den første tur.

Udendørs
Vi har både trampoliner, fodboldbane, overdækket bålsted, pileflet, bocart, hockey og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi foretager os udendørs. Men en ting er helt sikkert, vi bruger det hele og gør det så snart muligheden byder sig. Der er stor glæde, når trampolinerne åbnes som det første og årets første fodboldkamp er spillet for længe siden. Vores bocart skal også snart ud at køre, vi mangler bare lige at få ”clearet” banen så ingen kommer galt af sted. I hører helt sikkert fra ungerne, når vi har fået den i gang på banen.

Vores egen biograf
Ja, vi har vores helt egen biograf og vi kan melde ”alt udsolgt” hver eneste fredag, når den udvalgte film går i gang. Ungerne er tanket op med slik fra boden eller andet medbragt. Det er jo altid fedt at se film i STOR stil.

Karaoke
Det helt store hit – især for pigerne. Biograflærredet rulles op og så er der plads til lækre disco rytmer og en dyst (gerne med de voksne !) i forskellige genre.

Hyggekrogen
Der skal være plads til hygge og lidt uforpligtende selskab, hvor man bare kan få lov at flade ud til lidt fjernsyn eller det sidste nye fra bladene. Her er der også mulighed for at sidde med de bærbare computere, hvis man gerne vil på internettet eller bare få en sludder med vennerne.

Lektiecafé
”Det er sejt at lave lektier”, kunne være mottoet for vores lektiecafé. Det er her børnene kan få hjælp til at lave dagens opgaver, så der er mere fritid derhjemme. Mange gange er det også lidt hyggeligere at lave dem i fællesskab med andre. Man kan både få og give hjælp i dette forum.

Diskotek
Der er altid en anledning til at holde fest – eller også skal vi nok finde en ! Det er fedt med en diskoteksaften, hvor der både er plads til bevægelse, lidt sjov og ellers at hænge ud med de andre på andre tidspunkter end det man plejer. Vi stiller gerne op med musik, oppyntning, et tema og noget til maven. ”Desværre” må ungerne trækkes med et par frivillige forældre sådan en aften, når alle sejl sættes til !

Biograftur
Vi har tidligere lejet hele biografen i Middelfart med stor succes. For at få alt til at harmonere er chips, slik og sodavand blevet fravalgt, da filmen er det vigtige. Tidligere har vi set både ”Guldhornene” og ”Karlas Kabale” og vi glæder os allerede til næste gang.

Hyggeovernatning
Hyggeovernatning er ren kult. Vores hyggeovernatninger er med aftenåben klub, overnatning og fælles morgenmad dagen efter. Egentlig laver vi alt det vi også laver til hverdag og så lige lidt mere. Vi ser allerede nu frem til næste gang.

Konkurrencer
Vi holder konkurrencer omkring alt muligt. Det kan være den flotteste tegning af en giraf i badebukser, at gætte hvor mange kiks der kan være i en termokande, at kunne bande mindst på en dag, at få højeste score i computerspil eller pool. Mulighederne er mange og nærmest uudtømmelige.